Gezilecek Yerler

Doğanın Cennet Köşesi Sapancayı Tatilox İle Keşfet !

Tatilox.com Konular Doğanın Cennet Köşesi Sapancayı Tatilox İle Keşfet !

Sapanca, göl kenarında sakin yürüyüşler yapabileceğiniz, yeşilin içinde piknikler düzenleyebileceğiniz bir vaha gibi. Bizde sizlere Sapanca'nın bu güzelliklerini keşfedebilmeniz için derledik.

 

Sapanca Gölü: Sapanca'nın ana cazibe merkezi olan bu büyüleyici gölde yürüyüş yapabilir, bisiklete binebilir veya göl kenarında piknik yapabilirsiniz.

 

Maşukiye: Sapanca'ya yakın olan bu köy, doğal güzellikleriyle ünlüdür. Yemyeşil doğa yürüyüşleri yapabilir, şirin kafelerde dinlenebilirsiniz.

 

Kırkpınar Şelalesi: Doğa severler için harika bir nokta. Şelalenin serin sularında dinlenebilir veya fotoğraf çekebilirsiniz

 

Ormanya Parkı: Ailecek vakit geçirebileceğiniz bir yer. Piknik alanları, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkurlarıyla doludur.

 

Kartepe Kayak Merkezi: Kış aylarında kayak ve snowboard yapmak isteyenler için ideal bir yer. Ayrıca yaz aylarında da doğa yürüyüşleri ve manzara seyirleri için popülerdir.

 

Gölcük Milli Parkı: Sapanca'ya yakın olan bu milli park, göl manzarası eşliğinde piknik yapabileceğiniz ve doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz güzel bir alan sunar.

 

Sapanca'nın benzersiz güzelliklerini keşfetme yolculuğumuzun sonuna geldik. Daha fazla gezi yazısı ve şehirler hakkında bloglara ulaşmak için tatilox.com internet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalmayı unutmayın. Görüşmek dileğiyle.

Hoş geldiniz
Oturum Aç Kayıt Ol